Filosofia

Educar (educare,educere) Guiar o Conduïr. Encaminar. Donar a qui aprèn els mitjans per obrir-se al món. Acompanyant-lo fins al total desenvolupament de les seves possibilitats.
La pròpia etimologia del verb educar ens descriu.
Acompanyem, conduïm els nostres alumnes mitjançant l´aprenentatge de la dansa en el seu llarg camí d´autoconeixement. Ens mou la passió per la docència. La gratitut envers la dansa. L´ambició de seguir formant-nos contínuament com a professors i les ganes de seguir aprenent per poder continuar transmetent nous coneixements.
La nostra metodologia està basada en la sensibilitat. En la capacitat d´observar des del respecte l´individualitat de cadascun dels nostres alumnes.
El nostre principal objectiu: potenciar les habilitats individuals i aconseguir que desenvolupin un grau d´autoconeixement, una autoconsciència que els encoratgi a sentir-se segurs de qui son i de com son.
Ens agrada transmetre coneixements, ens apassiona motivar, ens gratifica deixar-nos envair per l´espontanietat dels alumnes, ens fa sentir agraïts i privilegiats el fet d´estar prop dels petits ballarins dia a dia en espais i moments únics i rics.
Celebrem cada classe de dansa que donem.
Ens hem plantejat transmetre als nostres alumnes tota la riquesa que la dansa ens ha donat i estem segurs de que ho aconseguim.
Estem molt convençuts del que aportem: Coratge, autoestima, esforç, recompensa, automotivació, satisfacció....
Tot a través d´uns estils d´ensenyança cuidats, pensats i programats per afavorir un aprenentatge en positiu.
Estem molt segurs de com fer arribar als nostres alumnes tots els continguts en les diferents disciplines que treballem.
Dansa=Moviment=Vida
DANSA, VIU, SOMRIU

Estudi de Dansa Tàrrega

Contacta
 07D415AB-08BC-4112-95A8-0A100684E978   Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Xarxes
instagramfacebooktwitter