Mètode RAD

ico4

El 1920, cinc de les figures més importants del món de la Dansa Adeline Genée, Tamara Karsavina, Lucia Cormani, Edouard Espinosa i Phillis Bedells, que al seu torn representaven els principals mètodes d'ensenyament del moment, exactament el 31 de Desembre de 1920, van decidir crear una Associació de Professors de Dansa amb l'únic objectiu de "millorar l'estàndard de l'ensenyament del Ballet Clàssic ".

Efectivament després de la primera guerra mundial el món de la Dansa es perdia entre falta de mitjans i diversitat d'opinions.

Seguint el model de l 'Academie Royal de Danse, fundada a París per Lluís XIV, amb l'objectiu de corregir els múltiples errors que es donaven en la dansa en aquella època, la ROYAL ACADEMY OF DANCE ha actuat en dos sentits: un el anteriorment citat i un altre com a cuidadora de la tècnica fonamental de l'art de la dansa . L'interès principal de la Royal Academy of Dance és que la seva tècnica i el seu tradicional integritat romanguin intactes.

El 1928 la Reina Mary va acceptar la invitació de ser la Reial Patrona d'aquesta institució, patronatge que ostenta en l'actualitat la Reina Isabel II. No obstant això, tot i haver nascut al Regne Unit, la Royal Academy of Dance treballa en cinquanta països, és l'organisme reconegut que més alumnes examina al voltant del món, i està mundialment acceptada com un dels més alts nivells en l'ensenyament de la tècnica de la Dansa.

Les prioritats de l'Academy no són només mantenir aquests alts nivells, sinó també millorar-los i actualitzar-los.

S'ofereixen cursos a professors, tant per als que comencen, com per als que ja estan treballant amb l'Academy. Només d'aquesta manera podem estar segurs que cada un té el tipus de curs que necessita.

Els joves estudiants, que representen el futur de la Dansa, han de ser ensenyats correctament i d'acord amb les seves edats. Els cossos encara sense formar dels nens han de protegir del dany que podria causar una mala ensenyament.

El sistema de la Royal Academy of Dance és un sistema que posseeix un material d'estudi tangible, vídeos, llibres, llibres de música, teoria, etc, i que salvaguarda els nivells d'ensenyament per a centenars de milers de nens i estudiants que són examinats cada any en els cinquanta països citats.

Estudi de Dansa Tàrrega

Contacta
 07D415AB-08BC-4112-95A8-0A100684E978   Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Xarxes
instagramfacebooktwitter